dijous, 6 de maig del 2010

Horror Iturralde

R. Saragossa 1 Espanyol 0

Té fama de ser un bon àrbitre. No li deuen comptar els partits de l'Espanyol. La seva actuació al Camp Nou va ser escandalosa. La de La Romareda, no ho va ser menys. L'única diferència és que a la primer l'explica el "Villarato", i a la segona possiblement també.

Amb enorme valentia i prevenció, Pochettino va fer una alineació, sense Roncaglia. L'envergadura d'Arizemendi, feia recomanable la presència d'un home més quadrat. I és va decidir per Amat. Quin descobriment! El va posar de lateral i l'home va semblar que ho havia fet tota la vida. A l'esquerra va tornar David G a la titularitat. un plus de veterania en una defensa tant jove.


Verdú, Kameni i Callejón

Una concentració i valentia que es va traduir en el joc de l'equip. Control, possessió, ocasions de gol. Enorme honestedat en Verdú, en no entrebacar-se amb el braços del porter "manyu", quan hi era convidat. Fantasia als peus de Callejon, i per no ser menys també als de Kameni que li va fer un barret, no apte per cardíacs, a Colunga dins l'àrea.

Colunga va quedar de pedra, i li va durar, ja que al darrer minut del primer temps, va fallar estrepitosament sol davant Kameni.

Al segon temps, l'equip va sortir més cagadet, sense que es notés que el Saragossa premés l'accelerador en excés. Només Kamení va haver d'esforçar-se en una aparició d'Eliseu sol davant de porta.


Més màgia

Amb Eliseu, tenia jo la mosca al nas. Com si de Zígic es tractés. L'any passat amb el Màlaga ens havia fet mal. El Saragossa va introduir jugadors amb més màgia com Herrera i Lafita, sense arribar assolir cap fita. Va haver de ser amb l'ajuda de Iturralde. Serà porc el tio...

Penal i expulsió, per no res. Per fotre a l'Espanyol en un problema. Sort que la resta de resultats de la nit, no van ser horrorosos del tot. Dissabte a la nit, cal decidir-ho ja tot. Per l'amistat de Camacho, home!

Escrit per l'Eugeni Rius