dilluns, 17 de maig del 2010

Punt i final

Mallorca 2 - Espanyol 0

No se'n podia esperar gran cosa. No ens hi jugàvem res i els rival, els mallorquins, els feia molta il·lusió la champions. I a qui no.....


Pochettino va fer una alineació relativa. Relativa als fets, al moment i a les necessitats. I així va fer jugar a Cristian Alvarez, a qui sempre li van bé els minuts i a qui cal premiar per la seva eficiència quan se l'ha necessitat. Va jugar Ben Sahar, a qui tenim moltes ganes de veure jugar. Pot-ser l'any vinent? A Roncaglia, a qui no tenim gens de ganes de tornar a veure... i en canvi no va jugar Pillud, al qual no ens fa massa gràcia veure, però que també l'hem vist poc.

El Mallorca, jugava amb tots els seus efectius, i la nostra defensa va tornar a la futura 30-40. El gran centre de la defensa d'aquesta dècada que encetem. Amat, Ruiz forever! Amb el permís de Pareja, que els ha d'acabar d'alliçonar.

Amat descarat
El partit ens va mostrar un Amat descarat, que ja comença a fer notar la seva autoritat, com si fos un partit del juvenil, incorporant-se a l'atac si convé.

Tot i ser dissabte, Aouate i Ben Sahar van treballar (pecat). Ben Sahar va tornar a demostrar que futbol als seus peus i cames, i que no aprofitar-ho seria un pecat.

Roncaglia, com sempre. Va fer un penal comprometedor que l'àrbitre no va voler veure, i alguna entrada passada de to. Va donar la impressió que com era el darrer partit a la nostra lliga, no li importava ser sancionat a perpetuïtat, com en la seva època va fer Panadero Díaz a l'Argentina. El primer gol, arribava en una jugada per la seva banda i ell despistat. La típica jugada on sempre es nota l'ajuda de Moisès, però dissabte no hi era.

Fluix fluixet
Un partit fluixet per acabar una temporada fluixeta i d'alt grau emocional, en la qual acabar així ja era suficient, mentre es perfila un projecte prometedor.

L'equip ha funcionat a ràfegues i els seus elements han evolucionat de manera irregular. Punt i final,

NOTA: Al llarg d'aquesta setmana publicarem el seguiment UN a UN dels nostres homes al llarg de la temporada i previsions de futur.

Contra escrita per l'Eugeni Rius