dimecres, 13 d’agost del 2008

Hipòtesi de treball: Luis Garcia, al Benfica

Som a ple mes d'agost. 11 dies des de l'últim post. Vaig seguint l'actualitat blanc-i-blava. Pretemporda. Sistemes o models de joc. Amistosos. Alineacions i canvis... l'únic que està igual és el possible fitxatge de Luis Garcia pel Benfica. Al final, el "regateo" s'ha quedat en un no res. Uns, pujats al burro dels 12; els altres, ferms en l'oferta, a 9. Ni Luis marxa, segons sembla, ni fitxem ningú. Mentrestant, vaig llegint a la premsa com altres equips van fitxant a preus assequibles bons jugadors.

Com fins el 31 d'agost tot és possible, imaninem-nos un escenari: l'Espanyol ven a Luis Garcia per 9,5 milions d'euros. Què passarà llavors? Què pensaran els pericos? Començarem a queixar-nos tot dient que no hauriem d'haver deixat anar el davanter blanquiblau? Direm que ens l'hem mal venut? Acusarem Luis Garcia injustament de "mercenari" del futbol? O aprofitarem els diners per fitxar amb intel·ligència un davanter que supleixi amb garanties el jugador blanquiblau?

Sense anar més lluny, el Reial Madrid ha fitxat Van der Vaart per aquesta quantitat, 9 milions d'euros. I d'altres davanters de renom també tenen fitxes semblants. Feu una recerca al google: "delantero por 9 millones de euros". Alguns titulars que trobem, actuals o no, són:

  • El Newcastle United ha contratado al delantero inglés del Manchester United Alan Smith por casi 9 millones de euros...
  • La Juventus pagó 9 millones de euros por el argentino Sergio Almirón...
  • El Bayern ficha a Luca Toni por 11 millones de euros...
Què fem, Dani?

1 comentari:

ceporril ha dit...

buen blog esta misma noche te pondre en los enlaces de mi web, me gustaria que me pusieras en los enlaces del blog. www.masespanyol.com