dilluns, 14 de gener del 2013

Stuani-assistance

Espanyol 1 - Celta 0


 No es pot dir que el futbol que expressa l'equip d'Aguirre sobre el terreny de joc, sigui res de l'altre món. La novetat més gran la mostra la classificació, l'Espanyol ja no és ni cuer, ni és en places de descens. La missió d'assegurar els punt de casa es comença a llaurar.


 Les baixes de Moreno i Wakasso suposaven canvis a l'alineació. Forlín, més entonat de central que de migcampista compliria un partit més que correcte. Baena se situava al mig del camp i mostrava més prestacions i cervell que Forlín. Finalment Stuani a la mitja punta per la dreta, en una posició que va desconcertar el rival. Hores després del partit la defensa gallega encara intentava ordenar mentalment la seva posició.

 A la primera jugada Stuani era a punt de rebre una assistència de Verdú, que podria haver deixat un camí ben fàcil per encarrilar el resultat. Però a partir d'aquest moment va ser més aviat Stuani qui va assistir des del costat dret. Una feina que va seguir desenvolupant durant gran part del partit, tret de les estones en què Iago Aspas incordiava la defensa espanyolista. Aspas va ser l'únic jugador visitant que es va mostrar perillós. Una illa que calia controlar.


Stuani
 La bona notícia arribava poc després del minut Jarque, quan Sergio feia una desmarcada de llibre i Stuani li posava una pilota a l'àrea petita i el del Bon Pastor només l'havia d'empènyer al fons de la xarxa.
1a0 i poca història més. Alguna altra assistència de Stuani i alguna penetració d'Aspas.
Ara ens queda confirmar l'eficàcia com a locals i ser ben forts i incòmodes com a visitants. En si ajudarà Petrov? Segurament sí. Lluita i profunditza molt més per l'esquerre que Simao. El portuguès continua sent la gran toia que fa ben poc i regala pilotes al contrari. Enyorarem Wakasso i les seves targetes grogues fins que torni. Que torni sa i estalvi, perquè serà una bona reincorporació.
Contracrònica escrita per l'Eugeni Rius