dilluns, 24 de novembre del 2008

Ràcing 3 - Espanyol 0 (Jornada 12)

Els samaritans

Fa molt, molt de temps, que quan un equip necessitat de punts es topa amb l’Espanyol, viu una gran sort. A Santader, no podia ser d’altra manera. En veure sortir Kameni, vestit del color maleït a les arts escèniques, es podria tornar a preveure el pitjor. Només va caldre esperar a la primera “cagada” del camerunès per encaixar el 1 a 0, que encarrilava una nova derrota dels de Márquez.

Tot va ser marcar el primer gol, per seguir evidenciant les mancances de l’equip. No hi ha esquema de joc. El mig de camp, no és ni tant sols una zona de transició per la pilota. Finnan i Lacruz, estan de tornada del futbol. Amb tots els defectes de la veterania, i sense cap avantatge, la línea defensiva és un bicoca per serranus, munitis, bodipos i altres de davanters de mitja patilla.

A deu minuts de final, Coro, Jonathan i Callejón no hi poden posar solució. Ara ve l’Spoprting. Trobarem algun entrenador que hi foti ordre? O sigui com sigui, caldrà paciència i esperar que Ivan i Nico, solucionin la papereta?
((Contracrònica d'Eugeni Rius. Fotos: EFE))